Asger J. Steenholdt


Eksempler på foredrag


o    “Bestyrelsen som orkester” - med udgangspunkt i Big Fat Snake’s kriser og succes’er, og med afstikkere til andre velkendte danske og udenlandske orkestre, viser indlægget på en underholdende og humoristisk måde, at der er hold i sætningen “hvis to i en bestyrelse mener det samme, er den ene overflødig”. Moralen er, at der er vigtigt at turde være uenige, og at evne at få noget konstruktivt ud af uenigheden. At gå efter bolden – ikke efter manden.


o    “Six Thinking Hats©” - Er du træt af lange møder der kører rundt i ring? Er du træt af møder, hvor det ikke er den bedste ide, der vinder, men i stedet hende eller ham, der var mest utrættelig i sin argumentation? Er du træt af jubel-optimisten, brokkehovedet og pedanten? Og er du træt af dig selv, fordi du er så træt af at være træt af møder? Få indsigt i en metode, hvor alle kan være med, samtidigt med at der skabes en ny og konstruktiv mødekultur.


o    “Teori U – i praksis” - I dette indlæg vil Teori U blive gennemgået og beskrevet, som den opleves gennem en kunstners øjne og ører. De fleste kunstnere oplever nemlig teorien som en meget præcis beskrivelse af de processer, de naturligt og intuitivt bruger i deres kreative arbejde. Deltagerne ledes gennem processen og  - hvis tiden tillader det! – runder vi af ved at skrive en sang ved hjælp af metoden. Musikken bliver således et eksempel på den nytænkning, der kan foregå i alle fag og organisationer.


 Asger J. Steenholdt gør i både foredrag, workshops og seminarer.


For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk