SUPERLOADER
”Det er bare rock!”

...så enkelt kan det faktisk siges, når man bliver bedt om at beskrive sin musik. Og lige præcis sådan lyder det fra Bjørn Poulsen, der er forsanger i det nye band SUPERLOADER.


Den 9. oktober 2015 udgav de deres debutsingle LIFE, som udkom på AEM Records. Debutanter er bandets fem medlemmer dog langt fra. Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Søren Andersen, Maria Engstrøm og Kristoffer Kristensen, der tilsammen udgør SUPERLOADER, har spillet med navne som Black City, The Bandit, St. Prostitute, Stereo Attack, The Breakers, og Bullet Train Blast. Alle kender de hinanden på kryds og tværs og via musikken, men har nu fundet sammen i rockens navn, hvor de i fællesskab har sat fokus på deres allerinderste rockrødder. Resultatet er SUPERLOADER, hvor der er tanket op med nerve, gode melodier og iørefaldende omkvæd.


Deres debutplade udkom d. 5/2, og med en del anmelderroser i ryggen, tog SUPERLOADER på deres Release Tour, der tog dem hele vejen rundt i DK, samt forbi Berlin og Hamburg Travel In Time, som pladen hedder, handler overordnet om tilbageblik. De 10 numre bevæger sig i mange forskellige retninger, og fortæller historier om bl.a. brud, opgør med en selv og andre. Større og mindre ændringer og dilemmaer i tilværelsen.


SUPERLOADER har eksperimenteret med duetter. De har lavet en med Johan Olsen fra Magtens Korridorer: Water Under The Bridge Den seneste duet hedder Travel In Time, og er feat. Jøden. Nu er bandet radio aktuelle med deres seneste single, City Light. Bandet har samtidig opnået en nominering i årets High Voltage Rock Awards som Årets Nye Navn.


SUPERLOADER er:


Bjørn Poulsen - Vocals/Guitar
Thomas Bjerre Duus Stølsvig -Drums
Søren Andersen - Guitars
Maria Engstrøm - Bass
Kristoffer Kristensen - Guitars


Facebook: https://www.facebook.com/superloader.dk
CITY LIGHT video: https://www.youtube.com/watch?v=lLvr5qLR7vY
LIFE video: https://www.youtube.com/watch?v=t6SWbobnwUI
Travel In Time: https://www.youtube.com/watch?v=FVFGhrvS70A
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5zEhnxE7uOtisk3awX5aZe

For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk